PariuriX.com va prezinta topul caselor de pariuri sportive din Romania

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 12:00
5327 citiri
PariuriX.com va prezinta topul caselor de pariuri sportive din Romania

La sfarsitul anului 2015, o buna parte dintre pariorii romani au fost amendati de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, deoarece au pariat la anumite case de pariuri care nu aveau dreptul sa opereze pe teritoriul tarii in acea perioada.

Pentru a elimina orice risc si a ne asigura ca jucam 100% legal, trebuie sa rasfoim topul caselor de pariuri sportive prezentate pe site-ul celei mai mari si mai active comunitati de profil, si anume PariuriX.com.

Accesand sectiunea top case pariuri online autorizate in Romania vom gasi nu numai lista operatorilor licentiati, ci si o serie de informatii relevante care sa ne ajute sa facem alegerea cea mai buna.

Acelasi lucru se intampla si atunci cand suntem in cautarea unor cazinouri online la care sa putem juca legal. Tot acolo veti gasi listele cu cele mai sigure si mai bune variante in acest sens.

Cum aflam care sunt casele de pariuri online licentiate?

Teoretic, ar trebui sa urmarim site-ul ONJN, insa este bine-cunoscut faptul ca organizatia nu exceleaza la capitolul comunicare, desi incearca sa se afiseze ca fiind in sprijinul pariorilor.

Toti pariorii care au fost amendati la sfarsitul anului 2015 s-au plans de faptul ca ONJN nu i-a notificat in timp util cu privire la situatia agentiilor bet365 si bwin, care isi pierdusera temporar dreptul de functionare pe piata romaneasca.

Pe site-ul ONJN gasim lista operatorilor interzisi dar si lista operatorilor licentiati. Cu toate acestea, nu toti operatorii non-licentiati apar pe lista neagra. Din aceasta cauza, pentru a evita orice posibila problema, urmariti stirile si discutiile de pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania pentru a fi sigur ca aflati in timp real cele mai concrete informatii de care aveti nevoie. Altfel, riscati o amenda cuprinsa intre 5.000 si 10.000 RON, care poate sa vina chiar din cauza lipsei de comunicare intre ONJN si pariori.

Casele de pariuri offline in sistem franciza - o investitie de succes?

Doritorii pot sa-si deschida o casa de pariuri stradala in regim de franciza fara sa fie nevoiti sa investeasca masiv. Taxele de franciza sunt cuprinse intre 100 si 2.500 de Euro, in functie de operatorul ales pentru afiliere.

Brandurile cel mai putin pretentioase vor solicita ca si conditii minime de acceptare detinerea unui spatiu de cel putin 15mp, care sa fie dotat cu termopan alb. O mare parte dintre amenajarea locatiei este asigurata chiar de catre operator, insa pot aparea si cateva solicitari suplimentare din partea acestuia (care pot genera cheltuieli in valoare de cateva sute sau mii de Euro).

Cu toate acestea, investitia se recupereaza in 4 sau 10 luni, in functie de costurile initiale si de volumul de clienti.

Francizatul primeste de obicei 10% din volumul incasarilor brute realizate si nu detine nici o responsabilitate cu privire la plata castigurilor obtinute de clienti (operatorul se ocupa de toate aceste calcule si proceduri).

Desi acest scenariu suna bine, trebuie sa fim precauti atunci cand abordam o astfel de nisa, mai ales daca nu suntem in tema cu fenomenul. Chiar daca numarul agentiilor de pariuri stradale este in crestere de la an la an, trebuie sa tinem cont si de evolutia tehnologica, care le faciliteaza multor pasionati migrarea catre online. Totusi, este un subiect care merita cercetat si investigat.

#case pariuri autorizate, #pariuri sportive, #pariuri legale , #Stiri Sport