Patzaichin, numit presedinte de onoare al CS Dinamo

Joi, 22 Mai 2014, ora 16:48
1085 citiri
Patzaichin, numit presedinte de onoare al CS Dinamo
Foto: amazingromanians.ro

Multiplul campion olimpic si mondial la kaiac-canoe, Ivan Patzaichin, a fost numit, joi, de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, in functia de presedinte de onoare al Clubului Sportiv Dinamo.

Prezent la inaugurarea muzeului CS Dinamo, Ivan Patzaichin a declarat ca se va implica in viata clubului caruia ii datoreaza rezultatele obtinute in intreaga cariera. "Am promis ca nu voi fi un simplu spectator, ci ma voi implica. Dinamo are nevoie de imagine pentru a reveni ce a fost de-a lungul intregii sale istorii", a spus Patzaichin, care a primit si Placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Referitor la alegerile pentru presedintia COSR din 29 mai, Ivan Patzaichin este convins ca forul olimpic va ramane pe maini bune indiferent care dintre cei trei candidati va castiga. "Nu stiu daca va fi o lupta incinsa, dar cei care vor vota vor face alegerea cea mai buna. Eu sunt convins ca COSR va ramane pe maini bune. Nu stiu cine este favorit si nici nu ma intereseaza. Vom vedea la fata locului unde vom vota cu cel mai bun", a spus Patzaichin.

#Patzaichin presedinte onoare Dinamo, #Ivan Patzaichin Dinamo, #inaugurarea muzeului CS Dinamo , #Stiri Sport