Presedintele Klaus Iohannis va juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep

Luni, 24 Noiembrie 2014, ora 16:38
2265 citiri
Presedintele Klaus Iohannis va juca un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep
Foto: agenda.ro

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a anuntat luni ca va juca anul viitor un meci de tenis demonstrativ cu Simona Halep, mentionand ca gestul sau urmareste "sa contribuie la apropierea tinerei generatii de acest sport".

"Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnisoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment sa contribuie la apropierea tinerei generatii de acest sport minunat", se spune intr-o postare de pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

Simona Halep l-a invitat, prin intermediul prosport.ro, pe Klaus Iohannis sa cante imnul alaturi de jucatoarele din echipa Romaniei la intalnirea cu Spania, care va avea loc, in februarie 2015, la Galati, in Cupa Federatiei, iar presedintele ales a acceptat invitatia.

"Pentru ca sunteti un mare fan al sportului pe care il practic, am marea onoare, domnule Presedinte, sa va intreb daca puteti sa va alaturati echipei noastre de Fed Cup, in luna februarie, la Galati, sa cantam impreuna pe teren imnul national al tarii noastre?", este mesajul Simonei Halep pentru Klaus Iohannis, transmis prin intermediul prosport.ro.

Presedintele ales a raspuns afirmativ invitatiei lansate de jucatoarea de pe locul 3 WTA. "Ii multumesc domnisoarei Simona Halep pentru incredere si pentru intrebare. Raspunsul meu este: Da, se poate!", a fost raspunsul lui Klaus Iohannis.

Intalnirea de tenis Romania - Spania din cadrul Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei va vea loc in perioada 7-8 februarie 2015. Echipa castigatoare se va califica pentru barajul de accedere in Grupa Mondiala, iar echipa care pierde va merge la barajul pentru ramanerea in Grupa Mondiala II.

#Klaus Iohannis meci tenis Simona Halep, #Simona Halep tenis , #Stiri Sport