Putin se implica in scandalul de dopaj din sportul mondial: Ce spune despre substanta folosita de Sharapova

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 16:12
1132 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin a participat, prin telefon, la o dezbatere televizata legata de meldonium, el afirmand ca aceasta substanta nu poate fi considerata una dopanta, care imbunatateste performantele sportive, informeaza Associated Press.

"Aceasta substanta nu a fost niciodata considerata dopaj. Nu influenteaza rezultatele. Asta este cert. Tine doar muschii inimii in conditii bune la o incarcare mare", a spus Putin.

In studio se afla Ekaterina Bobrova, patinatoare campioana olimpica, aflata in stare de suspendare dupa ce a fost depistata pozitiv cu meldonium.

Putin a spus ca nu crede ca autoritatile antidoping au tintit Rusia cu decizia de a interzice folosirea meldoniumului, dar a criticat WADA pentru ca nu a efectuat cercetari mai devreme referitoare la perioada in care substanta este eliminata din corp. "Nu au existat date adecvate", a spus el.

Unii sportivi au afirmat ca nu au mai luat meldonium dinaintea datei la care a devenit interzis (1 ianuarie), dar cu ...citeste mai departe despre "Putin se implica in scandalul de dopaj din sportul mondial: Ce spune despre substanta folosita de Sharapova" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin scandal dopaj, #Putin dopaj meldonium, #Sharapova dopata meldonium , #Stiri Sport