Romania, victorie formidabila in Fed Cup cu Spania

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 18:55
1436 citiri
Romania, victorie formidabila in Fed Cup cu Spania
Foto: Dolce Sport

Romania a obtinut o victorie fantastica in intalnirea de Fed Cup disputata in acest weekend cu Spania, scor 3-2. Punctul decisiv a fost adus la dublu, de Irina Begu si Monica Niculescu.

In urma acestei victorii, echipa de Fed Cup a Romaniei si-a asigurat calificarea la barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala.

Cu siguranta, eroina acestei zile a fost Irina Begu, care sambata plangea in hohote dupa infrangerea cu Muguruza. Acum, insa, sportiva noastra a invins-o la simplu pe Silvia Soler-Espinosa, pentru ca apoi, dupa numai cateva minute de odihna, sa faca pereche cu Monica Niculescu la dublu si sa aduca aceasta victorie superba.

Dar s-o luam cu inceputul. Ziua a inceput prost pentru Romania, dupa ce Simona Halep a fost invinsa destul de clar de Garbine Muguruza. In acel moment scorul a devenit 2-1 pentru Spania, iar sansele la victorie scadeau drastic.

Avea insa sa fie ziua Irinei Begu, care a zdrobit-o la simplu pe Silvia Soler-Espinosa, pantru ca apoi sa joaca un meci ...citeste mai departe despre "Romania, victorie formidabila in Fed Cup cu Spania" pe Ziare.com

#LIVE Romania Spania Fed Cup, #LIVE Simona Halep Fed Cup, #LIVE Irina Begu Fed Cup , #Stiri Sport