Scandal de proportii dupa ce TVR a pierdut drepturile TV ale EURO 2016

Luni, 30 Martie 2015, ora 17:30
994 citiri
Scandal de proportii dupa ce TVR a pierdut drepturile TV ale EURO 2016
Foto: soccerpro.com

Dolce Sport a anuntat oficial luni ca a achizitionat drepturile TV ale Campionatului European din 2016, dar situatia e departe de a fi rezolvata.

Valentin-Alexandru Jucan, membru CNA, avertizeaza ca postul detinut de Telekom nu asigura difuzarea meciurilor pentru minim 70% din populatia Romaniei si ca doar TVR are aceasta vizibilitate.

In consecinta, Jucan il indeamna pe presedintele TVR, Stelian Tanase, sa ceara ajutorul Guvernului Romaniei pentru ca meciurile sa fie transmise de televiziunea nationala.

Iata comunicatul remis de Valentin-Alexandru Jucan:

In calitate de membru al Consiliului National al Audiovizualului, garant al interesului public, constat faptul ca exclusivitatea difuzarii Campionatului european de fotbal din 2016 va afecta majoritatea publicului din Romania prin faptul ca acesta nu va avea acces la transmisiunea meciurilor.

In fapt, postul de televiziune Dolce Sport, prin reteaua Telekom, nu poate asigura difuzarea campionatului catre minim 70% din... citeste mai departe despre "Scandal de proportii dupa ce TVR a pierdut drepturile TV ale EURO 2016" pe Ziare.com

#drepturi TV EURO 2016, #TVR lipsa bani EURO 2016, #Dolce Sport EURO 2016 , #Stiri Sport