Situatie incredibila: 230 de milioane de euro nu au ajuns! Trebuie sa investim din nou in National Arena

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 19:01
860 citiri
Situatie incredibila: 230 de milioane de euro nu au ajuns! Trebuie sa investim din nou in National Arena
Foto: Arhiva Ziare.com

Stadionul care a costat peste 230 de milioane de euro, desi estimarile initiale erau de doua ori mai mici, are nevoie de noi investitii din bani publici!

Aceasta afirmatie a fost facuta de directorul general al clubului Dinamo, Ionel Danciulescu, in momentul in care a fost intrebat de ce National Arena nu a primit avizul ISU, asa cum Primaria Capitalei garanta saptamana trecuta.

"In National Arena mai trebuie sa investim niste bani. Lucrurile sunt clare. Nu s-au luat avizele pentru ca trebuiesc facute anumite imbunatatiri. Arena nu este in regula, iar ISU nu da avizul", a spus Ionel Danciulescu la postul Digi Sport.

Din cauza problemelor de la National Arena, clubul Dinamo a fost nevoit sa mute astfel derbiul cu Steaua, programat duminica, in Stefan cel Mare.

"Am hotarat sa mutam meciul pe arena din Stefan cel Mare pentru ca cei de la Primarie ne-au spus ca in niciun ...citeste mai departe despre "Situatie incredibila: 230 de milioane de euro nu au ajuns! Trebuie sa investim din nou in National Arena" pe Ziare.com

#costuri National Arena, #acoperis national arena, #aviz National Arena , #Stiri Sport