Surpriza de proportii: Simona Halep, eliminata de la Roland Garros

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 16:47
1022 citiri
Surpriza de proportii: Simona Halep, eliminata de la Roland Garros
Foto: Twitter/ mari_vergueiro

Simona Halep a fost eliminata miercuri in turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

A treia jucatoare a lumii a fost invinsa clar de numarul 70 WTA, Mirjana Lucic Baroni, care s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1.

Croata in varsta de 33 de ani s-a transformat intr-o adevarata "bestia nera" pentru Simona, fiind pentru a doua oara cand o scoate pe romanca din primele faze ale unui turneu important. A facut-o anul trecut la US Open, a reusit si acum, la Paris.

Intalnirea de pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime din capitala Frantei, a inceput intr-o nota echilibrata, Halep reusind sa tina pasul, intr-o oarecare masura, cu adversara ei.

Cele doua au mers cap la cap pana la 5-5, reusind cate doua breakuri, atunci fiind momentul in care croata s-a distantat decisiv.

Setul al doilea a fost unul fara istoric, Halep facand un simplu act de prezenta pe teren si avand o scurta rabufnire de orgoliu in game-ul al saselea.

A fost una dintre putinele partide in care romanca ...citeste mai departe despre "Surpriza de proportii: Simona Halep, eliminata de la Roland Garros" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Simona Halep eliminata Roland Garros, #Simona Halep Lucic Baroni Roland Garros, #Simona Halep rezultate Roland Garros , #Stiri Sport