Tiriac povesteste calvarul prin care a trecut pentru a construi un patinoar in Bucuresti: Atunci am zis gata!

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 21:19
1199 citiri
Tiriac povesteste calvarul prin care a trecut pentru a construi un patinoar in Bucuresti: Atunci am zis gata!
Foto: Captura ProTV

Ion Tiriac a povestit calvarul prin care a trecut pentru a gasi un teren pe care sa construiasca un patinoar in Bucuresti.

Omul de afaceri marturiseste ca a incercat, cu ajutorul lui Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, sa gaseasca suprafata de teren potrivita, insa s-a lovit de tot felul de piedici.

"Domnul Sorin Oprescu a fost foarte amabil. In prima faza am mers in Bucuresti si am gasit un loc superb, langa Primarie. Imediat, ca facem, dregem. A durat putin pana cand Consiliul (Local - n.red.) a aprobat, dar prefectul am inteles ca nu e de acord. Am fost sa discut si cu dansul. Erau sapte dosare de semnat in bloc si eu n-am prea vrut sa le semnez pe celelalte sase. Asta s-a intamplat.

S-a votat apoi dupa sase luni in Consiliu, iar dupa o luna m-a sunat domnul Oprescu, sa-mi spuna ca a uitat secretarul s-o publice", a marturisit Tiriac la ...citeste mai departe despre "Tiriac povesteste calvarul prin care a trecut pentru a construi un patinoar in Bucuresti: Atunci am zis gata!" pe Ziare.com

#Tiriac patinoar Bucuresti, #Tiriac patinoar Otopeni, #Tiriac construieste patinoar, #Tiriac doneaza patinoar , #Stiri Sport