Un film artistic despre Messi va fi lansat pe marile ecrane in 2014

Vineri, 10 Mai 2013, ora 08:36
2136 citiri
Un film artistic despre Messi va fi lansat pe marile ecrane in 2014

Viata internationalului argentinian Lionel Messi va fi redata intr-un film artistic ce urmeaza sa fie lansat in 2014, an in care va avea loc Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia, au anuntat, joi, producatorii peliculei, informeaza AFP.

Filmul va fi o ecranizare a cartii jurnalistului Luca Caioli "Magic Messi", casa de productie Epic Pictures Group obtinand drepturile exclusive in acest sens.

"Producatorii discuta in prezent cu scenaristi si cu realizatori, scopul fiind ca filmul sa fie lansat odata cu inceperea Cupei Mondiale de fotbal din 2014. Va fi un film gen ?Rocky?, povestea unul baiat cu origini modeste, care isi depaseste conditia fizica si devine unul dintre cei mai mari jucatori ai tuturor timpurilor", a precizat Epic Pictures, intr-un comunicat.

Actorul care va juca rolul lui Messi inca nu a fost ales.

"Obiectivul este sa facem un film puternic si pozitiv, care ii va motiva pe spectatori sa isi urmeze visurile, indiferent cat de imposibile par", a explicat producatorul Patrick Ewald.

Lionel Messi, in varsta de 25 de ani, component al echipei FC Barcelona, este considerat cel mai bun fotbalist din lume.

#Lionel Messi film artistic, #Lionel Messi ecranizare film, #viata lui Lionel Messi , #Stiri Sport