Un fotbalist de la Steaua si-ar fi batut fosta prietena: Tanara sustine ca l-a reclamat la Politie - UPDATE

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 16:00
925 citiri

Un fotbalist de la Steaua ar fi fost implicat intr-un scandal in Centrul Vechi in noaptea de duminica spre luni, la cateva ore distanta dupa meciul cu Petrolul Ploiesti, terminat la egalitate, scor 0-0.

Tanara Ioana Danielescu sustine ca a fost batuta de atacantul Stelei, Alexandru Tudorie, luni dimineata, in jurul orei 4:00. Tudorie ar fi fost ajutat si de actuala sa iubita, sustine tanara.

"Eu eram cu amicele mele. Din senin, a inceput sa ma injure, sa ma faca in toate felurile, iar apoi, si el, si ea, au sarit sa ma bata. Pe ea au reusit sa o opreasca amicii, dar el, fiind barbat, nu a putut fi oprit. Intai m-a impins, apoi m-a lovit si nu s-a mai oprit. Acum ma dor toate, piciorul, cotul, capul...", a spus Ioana Danielescu pentru SpyNews.

Ea a precizat ca l-a reclamat pe Alexandru Tudorie la Sectia 10 de Politie, iar luni a mers la sediul IML pentru a-si scoate un certificat medico-legal.

"L-am reclamat la sectia 10, iar acum ma duc la IML. Nu pot sa las lucrurile asa, ...citeste mai departe despre "Un fotbalist de la Steaua si-ar fi batut fosta prietena: Tanara sustine ca l-a reclamat la Politie - UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alexandru Tudorie bataie iubita, #bataie iubita Alexandru Tudorie, #scandal Tudorie iubita , #Stiri Sport