Un inalt oficial FIFA face o dezvaluire incendiara despre Germania: "Despre asta nu vorbeste nimeni"

Vineri, 29 Mai 2015, ora 12:39
856 citiri
Un inalt oficial FIFA face o dezvaluire incendiara despre Germania: "Despre asta nu vorbeste nimeni"
Foto: FIFA

Constant Omari, presedintele Federatiei Congoleze de Fotbal si membru in Comitetul Executiv al FIFA, a dezvaluit ca Germania a cumparat organizarea Campionatului Mondial din 2006.

Intr-un interviu acordat L'Equipe, Omari a afirmat ca Germania a cumparat federatiile din Oceania pentru a primi suficiente voturi.

"Germania a cumparat vocea Oceaaniei pentru a obtine organizarea turneului final din 2006, insa despre asta nu vorbeste nimeni. Cand vine vorba de Germania, nu trebuie spus nimic", a spus Omari.

UEFA iese la atac dupa arestarile de la FIFA

Autoritatile din Elvetia au arestat, miercuri dimineata, sapte persoane anchetate privind fapte de coruptie, intr-un caz instrumentat de FBI si Departamentul american de justitie.

Cele sapte persoane sunt Jeffrey Webb (Marea Britanie), vicepresedinte al FIFA si presedinte al CONCACAF, Eduardo Li (Costa Rica), viitor membru al Comitetului Executiv al FIFA, Julio Rocha, delegat cu dezvoltarea FIFA, Costas Takkas (Marea Britanie), ...citeste mai departe despre "Un inalt oficial FIFA face o dezvaluire incendiara despre Germania: "Despre asta nu vorbeste nimeni"" pe Ziare.com

#Germania acuzata cumparat Cupa Mondiala, #Germania cumparat Cupa Mondiala , #Stiri Sport