Vanzari-record de casti de protectie, dupa accidentul lui Michael Schumacher

Luni, 03 Februarie 2014, ora 13:49
1228 citiri
Vanzari-record de casti de protectie, dupa accidentul lui Michael Schumacher
Foto: lessentiel.be

Teribilul accident la schi pe care l-a suferit multiplul campion mondial de Formula 1, germanul Michael Schumacher, la 29 decembrie 2013 in statiunea franceza Meribel, i-a pus pe ganduri pe multi amatori de schi care practicau acest sport neprotejati.

Cel putin asta reiese din cifrele raportate de magazinele de echipament sportiv, care inregistreaza vanzari-record de casti de protectie pentru schiori, relateaza cotidianul belgian Le Soir. Deja obisnuite pentru copii si adolescenti, castile de protectie au ajuns acum o moda si printre adulti, mai scrie sursa citata.

"Acest accident i-a facut pe multi sa-si dea seama cat este de necesara o casca de protectie", explica pentru Le Soir un barbat care tocmai achizitiona o casca.

"In unele zile am dublat vanzarile, comparativ cu perioada similara a anului trecut", declara un vanzator, care adauga faptul ca furnizorii au anticipat acest fenomen si au livrat mai multa marfa decat de obicei.

In Franta deja se fac auzite mai multe ...citeste mai departe despre "Vanzari-record de casti de protectie, dupa accidentul lui Michael Schumacher" pe Ziare.com

#Michael Schumacher accident, #vanzare casti protectie accident Schumacher , #Stiri Sport