Campanie Unibet - castiguri multiple pentru pariurile pe meciurile de la Roland Garros

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 16:33
4496 citiri
Campanie Unibet - castiguri multiple pentru pariurile pe meciurile de la Roland Garros

In contextul desfasurarii turneului de tenis de la Roland Garros si tinand cont de interesul tot mai mare al romanilor pentru tenis, agentia de pariuri online Unibet a anuntat lansarea unei campanii speciale.

Sunt incurajate practic pariurile live, caci doar acestea, dincolo de castigurile standard, aduc puncte jucatorilor intr-un clasament in urma caruia vor fi oferite premii deosebite: doua bilete VIP pentru o experienta de fotbal de neuitat, in luna iunie, in Franta, dar si un iPhone 6S 64GB si un Apple iPad Air-Apple A7 32GB.

Campania este dedicata romanilor, astfel ca doar conturile deschise in Romania sunt eligibile pentru premiile mentionate mai sus.

Mecanismul este foarte simplu si clar: pariurile live castigatoare plasate pe meciuri de la Roland Garros in perioada 22 mai - 5 iunie genereaza puncte in clasamentul special dedicat promotiei. Cei care plaseaza pariuri de pe mobil isi cresc sansele de castig, pentru ca vor primi puncte duble.

La Unibet este insa in aceasta perioada o adevarata sarbatoare a tenisului: orice client al casei de pariuri online Unibet poate castiga o parte din bonusul de 10.000 de euro prin simpla pariere live pe meciurile de la Roland Garros.

Se poate spune ca Unibet este cea mai generoasa agentie de pariuri sportive din Romania, deoarece a oferit si pana acum premii speciale pentru pariurile pe fotbal si continua acum "traditia" in cazul pariurilor pe evenimente din tenis.

Campania promotionala pregateste pariorii si pentru Euro 2016, pentru ca marele premiu se refera evident la o experienta la marele eveniment asteptat de fanii fotbalului de pe tot continentul european.

Clientii care deschid in aceasta perioada un cont nou au parte de o surpriza in acelasi context: pe langa avantajul de pariu fara risc (in limita a 150 lei), un cashback suplimentar este inclus in pachetul de bun venit.

Astfel, daca primul pariu plasat pe meciuri de la Roland Garros in perioada 1 iunie - 5 iunie 2016 de minim 50 RON si cota de peste 1,40 este pierzator, casa de pariuri online ramburseaza 50 RON cash pe 10 iunie.

Data de 10 iunie nu a fost aleasa intamplator: este momentul in care incepe sarbatoarea fotbalului in Franta.

Pentru ca experienta tenisului sa fie una de cea mai mare intensitate, Unibet ofera clientilor live streaming - exclusiv in randul agentiilor de pariuri din tara noastra.

Unibet TV este deja un canal media cunoscut de pariori, "la pachet" cu facilitatea de pariuri live "adevarate" - posibilitatea de a paria pe ceea ce se intampla in urmatoarele minute sau chiar secunde, cu alocarea castigurilor in timp foarte scurt.

#pariuri online tenis, #pariuri Roland Garros, #pariuri tenis Unibet , #Tenis