Cine sunt campionii la "Corporate Tennis Open"

Joi, 27 Iunie 2013, ora 16:10
1846 citiri
Cine sunt campionii la "Corporate Tennis Open"

Echipa companiei Accenture a castigat "Corporate Open Tennis", turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, organizat de Liga Romana de Tenis, in parteneriat cu BusinessMark. Turneul a avut loc la Livone Tenis Club Ilie Nastase in zilele de 15 - 16 si 21 - 23 iunie.

Accenture a dispus in finala de echipa Dumatrucks cu 2-1. In primul meci de simplu, Eugen Subtirelu (Dumatrucks) a castigat in doua seturi, scor 6-0, 6-1 in fata lui Dragos Dabija (Accenture). Oliver Zsok a adus egalarea pentru Accenture, dupa ce a dispus cu 6-1. 6-0 de Nicu Petre (Dumatrucks). Meciul de dublu a fost castigat in 3 seturi de Accenture (Dragos Dabija/ Oliver Zsok), care s dispus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1 de dublul Dumatrucks, format din Sorin Enache si Eugen Subtirelu.

Echipa Accenture a fost formata din: Andrea Multari, Marius Antonie, Stefan Nour, Dragos Dabija, Oliver Zsok si Mihai Angheluta. Dumatrucks a avut in componenta pe: Nicu Petre, Sorin Enache, Eugen Subtirelu si Marius Suca, arata un comunicat de presa al organizatorilor.

Semifinalisti au fost Gothaer Asigurari Reasigurari si Raiffeisen Bank 1 (Bogdan Dimofte). Dumatrucks a dispus in semifinale cu 3-0 de Gothaer Asigurari Reasigurari. Sfertfinaliste au fost echipele Balcanic Foods si Raiffeisen Bank 2 (Razvan-Marius Florea)

Liga Romana de Tenis reprezinta un demers de sprijinire a sportului, de atragere a oamenilor pe terenul de tenis. Indemnul spre practicarea tenisului este adresat unui public cat mai divers din punct de vedere al varstei , sexului, educatiei si pozitiei sociale sociale.

"On court" cum spun, englezii, adica "pe teren', cel mai bun trebuie sa castige, deoarece una din trasaturile definitorii ale tenisului este aceea ca nu permite egalitatea, mereu trebuie sa existe un invingator si un invins, transmit organizatorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#campioni Corporate Tennis Open, #Accenture Corporate Tennis Open, #castigatori Corporate Tennis Open , #Tenis