Bicicleta stationara Hi-Tech. O poti lua si pe iaht

Sambata, 03 August 2013, ora 00:00
3006 citiri
Bicicleta stationara Hi-Tech. O poti lua si pe iaht
Foto: Ciclotte

Bicicleta stationara poate fi un element hi-tech de decor chiar in sufrageria ta, daca alegi una dintre cele mai noi variante de "spinner".

In acest weekend iti recomandam o bicicleta rotunda, pe care, daca vrei, o poti lua chiar si pe iaht cu tine, daca ai comandat varianta rezistenta la apa sarata.

Bicicleta stationara de la Ciclotte imbina elegant functionalitatea cu estetica, astfel incat sa te bucuri de ea si ca piesa de decor, in orice camera ai aseza-o.

Designerul Luca Schieppati sustine ca a creat aceasta bicicleta din dorinta de a oferi clientilor un aparat care sa se potriveasca perfect in spatiul in care locuiesc, un spatiu in care "munca, relaxarea, exercitiile si distractia impartasesc aceeasi dimensiune".

Bicicleta nu are doar rol decorativ, ci este doata si cu sisteme performante, astfel incat sa te ajute sa te pastrezi in forma, cu adevarat.

Saua ajustabila este realizata din carbon, pedalele sunt din piele artificiala, iar manerele din carbon au forma de "corn" si pot fi pozitionate mai sus sau mai jos, in functie de pozitia pe care vrei s-o ai pe bicicleta.

In plus, bicicleta fixa Ciclotte are un ecran tactil asezat pe lateral, iar cu ajutorul acestui ecran poti seta cu usurinta unul dintre cele 12 niveluri de intensitate.

Poti alege intre varianta din fibra de carbon, otel sau "Lamborghini Special Edition".

Modelul din fibra de carbon costa 8.300 de euro si poate avea culoarea mov, argintiu, alb sau negru, in timp ce varianta din otel costa 7.400 de euro si este disponibila pe alb, rosu sau gri.

Varianta "Lamborghini Special Edition" este o editie creata in exclusivitate pentru renumitul producator auto si costa 10.100 de euro, avand clasicele linii de culoare rosie si emblema Lamborghini.

Bicicletele din carbon si otel sunt disponibile si in varianta "Marine", mai scumpa cu 1.500 de euro. Modelul "Marine" este realizat din componente rezistente la apa sarata si este perfect pentru situatiile in care vrei sa faci exercitii pe iaht, pe plaja sau daca vrei sa o pastrezi in curte mai mult timp.

Toate aceste modele sunt disponibile pentru comanda online in magazinul Ciclotte, unde vei mai gasi si cateva accesorii, cum ar fi suporturi pentru iPad si iPhone sau sei. Livrarea se face in orice tara, promit producatorii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta stationara, #bicicleta stationara performanta, #bicicleta stationara rezistenta apa , #Wellness