Ai vazut-o pe Ilona? Trecea mandra pe Tamisa

Sambata, 30 Mai 2015, ora 00:00
1759 citiri
Ai vazut-o pe Ilona? Trecea mandra pe Tamisa
Foto: Luxatic

Olandezii de la Heesen Yachts lansau la apa iahtul Ilona, in 2007, o nava cu forme alungite destinata croazierelor pe mare. Dupa opt ani, Ilona, supusa intre timp unor "operatii estetice" amanuntite, este gata sa dea o noua infatisare luxului ambarcatiunilor din clasa medie.

Vasul a fost modernizat din cap pana in picioare, rezultatul fiind asemanator unei opera de arta, remarca Luxatic.

Cu o lungime de 37 de metri, Ilona intra in clasa medie a ambarcatiunilor de lux. In schimb, finisajele si noul design exterior confera ambarcatiunii o evidenta nota de superioritate fata de rivalele din gama sa.

Noul iaht Ilona a primit botezul apei in urma cu doar cateva zile, la Londra, vasul oferind o imagine superba pe raul Tamisa.

Carena sa alba si aspectul sofisticat arata ca operatia de modernizare a reusit pe deplin, constructorii de la Hessen Yachts si designerii atelierului Omega Architects dand vasului o infatisare noua si, mai ales, atragatoare.

Iahtul este pregatit sa gazduiasca 12 oaspeti la bord, 4 cabine si un apartament principal fiind gata sa ofere luxul necesar unei calatorii confortabile.

Apartamentul este amplasat pe puntea principala, fata in fata cu salonul destinat petrecerii timpului liber.

Dotarile sunt mai mult decat satisfacatoare: un dormitor spatios, camera de zi, garderoba si bai separate.

Paleta coloristica a finisajelor da o nota calda interiorului. Nuanta inchisa a lemnului de bambus de pe punti si scari si lambriul in nuante de lemn de cires se completeaza firesc cu nuanta de crem a pielii de pe diverse piese de mobilier.

Inclusiv dotarile sistemelor audio si video din cabine, salon si de pe punti au fost aduse la zi pentru a asigura buna dispozitie a celor care urca la bord.

Puntile vasului au fost regandite sa ofere cat mai mult spatiu pentru zonele de relaxare, de plaja sau de promenada.

O terasa deschisa pe puntea principala, o zona de plaja cu jacuzzi si o moderna sala de sport completeaza noile dotari pe care vasul le pune la dispozitia calatorilor.

Intr-un cuvant, schimbarea la fata a Ilonei se dovedeste intru totul atragatoare, iar ambarcatiunea promite sa iasa in evidenta in porturile de la Mediterana inca din vara acestui an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht modernizat Ilona, #ambarcatiune lux Ilona, #dotari iaht Ilona , #Yachting