Baglietto Fast, super-iahtul de mare viteza care fura toate privirile la salonul nautic de la Cannes

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 00:00
9244 citiri
Baglietto Fast, super-iahtul de mare viteza care fura toate privirile la salonul nautic de la Cannes
Foto: Baglietto

Salonul nautic de la Cannes este locul unde te vei putea desfata in premiera cu imaginea noului iaht Baglietto Fast, vasul pe care constructorii italieni vor sa-l foloseasca pentru a redefini stilul ambarcatiunilor de lux.

Cu o punte de 46 de metri, Baglietto se distinge prin larghetea spatiilor exterioare fiind perfect pentru croazierele pe Mediterana si marile calde, remarca Lux Expose.

Baglietto si-a facut intrarea in lumea ambarcatiunilor rapide din aluminiu cu iahturi caracterizate de o viteza peste media intalnita la alte vase, iar Fast nu iese din acest tipar.

Nava atinge o viteza maxima de 26 de noduri, remarcabila pentru un vas de dimensiunile sale.

Francesco Paszkowski este designerul responsabil de forma atragatoare a vasului, in vreme ce interiorul acestuia a fost decorat cu grija de Margherita Casprini.

Imaginea ambarcatiunii tradeaza o personalitate masculina, acesta fiind pusa in evidenta atat de liniile designului exterior, cat si de nuantele folosite in decorul interior.

Forma compacta a carenei este armonios completata de generozitatea spatiilor de relaxare de pe punte, Baglietto Fast folosind cat mai mult din lungimea acesteia pentru a face o conexiune directa cu atmosfera marina, fapt ce da accente deosebite timpului petrecut intr-o croaziera.

#ambarcatiuni lux, #super iaht Baglietto Fast, #salon nautic Cannes, #iahturi Baglietto , #Yachting