Benetti Breeze, o boare de modernism in lumea super-iahturilor

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 00:00
3917 citiri
Benetti Breeze, o boare de modernism in lumea super-iahturilor
Foto: Luxatic

Breeze, elegantul super-iaht de 50 de metri construit de italienii de la Benetti, nici n-a apucat sa iasa bine din santierul naval din Livorno ca a si fost vandut. Iahtul va fi livrat noilor proprietari in luna iunie a acestui an lasand multi amatori de ambarcatiuni de lux in asteptarea unui nou exemplar.

Constructorul italian a anuntat deja ca lucreaza la un nou super-iaht cu aceleasi caracteristici, care va iesi pe piata in cursul anului viitor. Pana atunci insa, revista Luxatic prezinta cateva din atuurile care au facut ca Breeze sa se vanda atat de repede.

Benetti Breeze este un iaht care foloseste tehnologia mixta de constructie, avand o carena realizata din fibra de sticla si suprastructura din aluminiu.

Combinatia este in masura sa ofere spatii generoase la bord, spre bucuria pasagerilor, asa cum ar fi puntile care insumeaza 126 de metri patrati rezervati distractiei in plin soare.

Saloanele si cabinele ambarcatiunii beneficiaza de lumina naturala la discretie, gratie ferestrelor panoramice, care creeaza o atmosfera intima.

Ambarcatiunea a fost gandita sa gazduiasca zece pasageri, avand patru cabine de lux la nivelul inferior si un apartament opulent al proprietarului pozitionat pe puntea superioara a vasului.

Breeze este un iaht menit sa-ti ofere o experienta relaxanta in timpul croazierelor, prin urmare si viteza cu care acesta poate inainta este limitata la 14-15 noduri.

In schimb, te vei bucura de o autonomie de 4.000 de mile marine, daca alegi sa navighezi la o viteza de croaziera de doar 12 noduri.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiune lux, #superiaht italian, #iaht Benetti Breeze , #Yachting