Damen Yacht Support 5009 - Un singur iaht, toate aventurile posibile!

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 00:06
3652 citiri
Damen Yacht Support 5009 - Un singur iaht, toate aventurile posibile!
Foto: Yacht Support

Noua varianta a vasului Support 5009 creat de constructorii danezi de la Damen promite sa atraga toate privirile la vitorul show nautic de la Monaco, din luna septembrie.

Cu o lungime de 55 de metri, Damen Yacht Support 5009 nu tinde sa fie o ambarcatiune de lux, ci un vas suport pentru toate gadgeturile nautice pe care le-ai putea include intr-o aventura distractiva impreuna cu prietenii, remarca revista Luxatic.

O singura punte ca de nava cargo se dovedeste indeajuns de versatila pentru a oferi un spatiu numai bun pentru petreceri in aer liber, dar si un loc pe care poti ridica rapid din structuri modulare diverse spatii de adapostire si platforme necesare aducerii la bord a tuturor accesoriilor pe care le-ai vrea intr-o croaziera.

Si cand vorbim de toate accesoriile, acest lucru inseamna cam toate. In primul rand, pe punte poti aduce linistit un automobil sau mai multe, iar acesta poate fi depozitat fie sub o platforma helipad, fie intr-un garaj perfect inchis.

Elicopterele pot decola si ateriza rapid pe vas, iar o macara cu brat mobil te va ajuta sa lansezi la apa diversele salupe si barci de viteza, ca si submarinele aflate in dotarea vasului.

Damen Yacht Support 5009 pare sa aiba tot ce trebuie pentru a asigura distractie maxima intr-o croaziera, odata ce il alaturi unei flote de iahturi de lux. Ori, poti opta pentru o recompartimentare inteligenta a vasului, astfel incat sa ai la indemana si spatiul necesar pentru petrecerea timpului in mod confortabil in cadrul unei croaziere.

#vas suport croaziere, #iaht suport, #jucarii acvatice, #lansare Damen Yacht Support 5009, #show nautic Monaco , #Yachting