Descopera noul Amel 50, un iaht de numai 15 metri construit pentru aventura

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 00:00
7237 citiri
Descopera noul Amel 50, un iaht de numai 15 metri construit pentru aventura
Foto: Luxatic

Din luna septembrie, odata cu prezentarea oficiala de la Salonul Nautic de la Cannes, Amel 50, noul iaht construit de Amel Yachts, va fi gata sa-si ia in serios rolul de cuceritor al marilor.

Ambarcatiunea este una care promite sa iti starneasca cheful de aventura si instinctul de explorator, in ciuda dimensiunilor sale, de doar 15 metri, Amel 50 dovedindu-se o nava capabila sa efectueze inconjurul lumii, dupa cum mentioneaza revista Luxatic.

Iahtul construit in santierul naval din La Rochelle poate lua la bord pana la 6 pasageri, fiind perfect pentru croaziere de weekend impreuna cu familia sau pentru o aventura in care sa te lansezi impreuna cu prietenii tai.

La prima vedere, Amel 50 nu pare deloc impresionant, puntea semi-deschisa prelungita cu aripi ale suprastructurii catre zona de la pupa lasandu-te sa crezi ca nava este simplist construita.

Insa, la interior vasul da dovada de versatilitate combinand stilul de lux cu utilitatea spatiilor puse la dispozitia pasagerilor.

Cabinele elegante aflate sub punte, salonul spatios si spatiul de relaxare de pe punte fac dovada bunului gust in materie de ambarcatiuni de lux.

Mai mult, Amel 50 este un velier a carui manevrabilitate lejera iti va starni pofta sa pornesti in croaziere pe distante lungi, ancorararea in golfuri mici si intrarea in diverse porturi isolate fiind practice o bagatela pentru un navigator.

#ambarcatiuni lux, #iaht Amel 50, #Salon Nautic Cannes 2017, #yachting , #Yachting