Diavolul marilor: Iti place cum arata luxosul iaht Demon 1414?

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 00:00
4964 citiri
Diavolul marilor: Iti place cum arata luxosul iaht Demon 1414?
Foto: Lux Expose

Creatie a constructorilor navali austrieci de la la Frauscher, iahtul Demon 1414 este o adevarata surpriza pentru navigatorii impatimiti, care vor sa se bucure din plin de viteza si lux opulent.

Proiectul este cunoscut inca de la inceputul anului trecut, dar ambarcatinea a efectuat primele teste la apa abia la sfasitul toamnei lui 2016, iar acum este gata sa isi gaseasca un proprietar, relateaza revista Lux Expose.

Nava reprezinta noul model de top al santierului naval Frauscher, iar numele de Demon este binemeritat, iahtul atingand o viteza maxima de 40 de noduri, gratie unui sistem de propulsie diesel Volvo Penta de 400 CP si a formelor suple ale carenei.

Designul apartine studiolui Kiska, iar responsabilul de proiect, designerul de lux Harry Miesbauer, a stiut sa configureze in mod ergonomic spatiul de pe ambarcatiune, aceasta putand fi adaptata pentru preluarea unui grup de maximum 12 pasageri, lucru rar intalnit la o nava de doar 14 metri lungime.

Formele exterioare ale iahtului Demon 1414 amintesc de cele ale unei masini sport, dar interiorul se dovedeste surprinzator de generos, chiar daca unele compromisuri s-au facut pentru a crea loc pentru un salon larg si un bar pe puntea ambarcatiunii.

Practic, fiecare spatiu acoperit poate fi usor transformat in loc de odihna pentru pasageri, singura camera cu rol evident de dormitor fiind cabina principala a vasului.

In plus, capacitatea de 1200 de litri a rezervoarelor vasului asigura o rezerva suficienta de combustibil pentru efectuarea unor croaziere pe distante medii si lungi.

Pretul iahtului Demon 1414 este de 850.000 de dolari, dar performantele sale, eleganta si versatilitatea reflectate de interiorul ambarcatiunii justifica intru totul costul unei astfel de investitii.

#ambarcatiuni lux, #nave viteza, #iaht Demon 1414, #pret iaht Demon 1414 , #Yachting