E98 Do It Now, iahtul care te indeamna sa traiesti clipa

Sambata, 11 Februarie 2017, ora 00:00
5175 citiri
E98 Do It Now, iahtul care te indeamna sa traiesti clipa
Foto: Horizon Yacht

Viata merita traita la maximum si exact la asta s-au gandit si constructorii de ambarcatiuni de lux Horizon Yachts, cand au conceput superbul "Do It Now", un vas care te imbie sa pornesti in croaziera.

Nava imprumuta mult din caracteristicile vaselor din seriile Horizon 76 si Horizon E 88, dar se distinge printr-o forma noua a carenei si multe accesorizari speciale, care permit chiar oferirea a doua variante distincte ale iahtului E98, anunta Luxatic.

Iahtul a fost realizat in urma unei comenzi date de un client mai vechi al Horizon Yachts, iar ambarcatiunea ar trebui sa il satisfaca pe deplin, daca ne gandim ca noua forma a carenei ofera o stabilitate suplimentara navei, iar suprastructura poate fi supraetajata sau cu punte libera.

Versatilitatea ambarcatiunii este remarcata si la interior, spatiul putand fi configurat in functie de dorintele proprietarului, adaugandu-se cabine suplimentare sau largind spatiile de relaxare.

Bineinteles, vorbim de o ambarcatiune de lux, asa ca finisajele sunt si ele exceptionale, lemnul de nuc folosit in decorarea puntilor si saloanelor vasului iesind in evidenta imediat.

Matasea, finsajele din piatra din bai si alte elemente cu aspect opulent se adauga decorului interior de pe nava.

"Do It Now" este pus in miscare de doua motoare CAT C32, cu cate 1900 CP fiecare, viteza maxima fiind de 22,5 noduri, in vreme ce viteza de croaziera este stabilita la 19 noduri.

O croaziera lenta, desfasurata la viteze de 10-11 noduri, poate mari autonomia navei pana la 1.250 mile nautice, lucru ce promite sa te tina intr-o vacanta perpetua.

#yachting, #iaht E98 Do It Now, #ambarcatiuni lux , #Yachting