Elara, un concept care aduce tot ce-i mai bun in lumea ambarcatiunilor de lux

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 00:00
3596 citiri
Elara, un concept care aduce tot ce-i mai bun in lumea ambarcatiunilor de lux
Foto: h2yachtdesign.com

Noul proiect initiat de constructorii de iahturi de la H2 Yacht Design promite sa reprezinte cumulul tuturor caracteristicilor de eleganta si rafinament intalnite pana acum in lumea ambarcatiunilor de lux de dimensiuni medii.

Conceptul Elara va fi o atractie a anului 2017, dupa cum lasa sa se intrevada formele zvelte ale navei si dotarile adaugate acesteia, relateaza Luxatic.

Elara are caracteristici de ambarcatiune de viteza, date de forma alungita, ca de sageata, ale carenei cu o lungime de 50 de metri.

Forma sa zvelta nu reduce insa nimic din confortul pe care il poti trai la bord, compartimentarea inteligenta a puntilor multiple lasand loc pentru zonele de relaxare si dotarile de lux pe care le astepti de la o astfel de ambarcatiune.

Doua zone cu jacuzzi, o punte frontala dedicata plajei si alte zone de relaxare raspandite de-a lungul navei fac din Elara un iaht cu veleitati de star in categoria sa.

Adauga la aceste detalii posibilitatea configurarii personalizate a spatiului interior si farmecul unei siluete care degaja energie si ai in fata un super-iaht care se anunta a fi un adevarat cuceritor al marilor.

#ambarcatiuni lux, #concept iaht Elara, #yachting, #superiaht Elara , #Yachting