Eleonora III, iahtul cochet care schimba stilul croazierelor de familie

Sambata, 10 Septembrie 2016, ora 00:00
3938 citiri
Eleonora III, iahtul cochet care schimba stilul croazierelor de familie
Foto: Columbus Yachts

Constructorii de la Columbus Yachts au mers pe o tema eco-friendly atunci cand au conceput cel mai recent vas de lux destinat croazierelor in grup restrans si bine au facut.

Eleonora III este o ambarcatiune hibrid menita sa schimbe modul in care savurezi o croaziera alaturi de prieteni sau familie, remarca Luxatic.

Iahtul de 40 de metri lungime este o creatie rezultata in urma parteneriatului dintre Columbus si Hot Lab Yacht& Design.

Coca suprainaltata a navei si forma sa eleganta atrag priviri admirative inca de la prima vedere, dar dincolo de conceptul estetic, aceste caracteristici sunt dictate si de folosirea sistemului hibrid de propulsie si de cerintele acvadinamice ale acestui iaht sport.

Eleonora III poate inainta cu o viteza maxima de 20 de noduri, iar eficienta consumului de carburant este garanta de motorizarea mixta a vasului.

La interior, creatorii de la Hot Lab Yacht&Design au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a pastra linia eco a vasului. Lemnul folosit la finisaje este certificat pentru eco-sustenabilitate, iar pielea mobilierului din saloane si cabine a fost tratata cu vopseluri naturale.

Inca de la intrare te intampina atmosfera relaxata pe care o degaja interiorul vasului, asa ca poti poposi direct la minibarul amplasat la intrarea de pe puntea principala sau poti intra in largul salon destinat celor opt pasageri pe care ii poate lua la bord ambarcatiunea.

Combinatia de lemn de stejar, marmura si carpete de lana asternute pe piesele de mobilier te va face sa te simti intr-un mediu familiar, oferindu-ti senzatia de pace pe care o ravnesti de la un concediu petrecut cu cei dragi.

Cabinele spatioase, salonul dotat cu un ecran TV de dimensiuni mari si canapele plasate in fiecare zona de relaxare vor face din croazierele petrecute la bordul acestui iaht un set de amintiri memorabile.

Eleganta discreta este pusa in valoare si de dormitorul principal al navei, care beneficiaza de un pat matrimonial de dimensiuni mari si de o baie proprie cu cabina de dus si chiuvete separate din marmura pentru cei doi ocupanti ai acestui spatiu.

Nava exceleaza in materie de bun gust, design atragator si caracteristici tehnice exceptionale, fara a impinge luxul la un nivel al opulentei agresive, ceea ce face din Eleonora III un al doilea camin pentru tine si membrii familiei.

#ambarcatiuni lux, #iaht hibrid Eleonora III, #iaht croaziera , #Yachting