Elixir, un super-iaht la bordul caruia vei cuceri marile. Hai in croaziera!

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 00:00
4368 citiri
Elixir, un super-iaht la bordul caruia vei cuceri marile. Hai in croaziera!
Foto: Amels Holland

In ultimii 10 ani, numele Amels Yachts a ajuns sinonim cu cel al ambarcatiunilor de lux unicat sau in serie limita, iar asta a ridicat in permanenta stacheta pentru designerii companiei olandeze.

Elixir se ridica si el la nivelul asteptarilor mari pe care fanii constructorului olandez le au de la modelele Amels, ambarcatiunea afisand un aer de cuceritor al marilor, scrie revista Luxatic.

Desi evolueaza in liniile clasice ale ambarcatiunilor Amels, super-iahtul conceput de Tom Heywood surprinde prin eleganta suprastructurii unice gandita de designer.

Interiorul este si el decorat dupa toate standardele luxului fin, facand din experienta unei croaziere petrecute la bordul navei o amintire greu de dat uitarii.

Elixir se distinge printr-o tinuta eleganta care denota agilitate in ciuda lungimii de 55 de metri a ambarcatiunii.

La interior, designerul Laura Sessa a avut grija sa raspandeasca atmosfera de lux pe care te-ai astepta sa o gasesti intr-un palat nobiliar.

Marmura de Carrara, abanos de Macassar si onyx au fost utilizate mai la tot pasul pe iaht, laolalta cu tesaturi fine in culori deschise care dau viata cabinelor si saloanelor interioare ale navei.

Apartamentul principal, de exemplu, beneficiaza de propriul balcon pe care poti savura o bautura racoritoare sau cafeaua, dar nici restul cabinelor nu lasa cu nimic de dorit in privinta luxului afisat.

Saloanele generoase, cu mobilier confortabil, reprezinta un punct de atractie pentru oricare dintre cei 12 pasageri pe care nava ii poate transporta intr-o croaziera, asa cum si spatiile de relaxare de la exterior, dotate cu sezlonguri, jacuzzi, minibar si terasa restaurant se vor dovedi un atu in ochii calatorilor.

Distractia este completata de un club pentru petreceri, un cinema plasat pe puntea superioara si o sala de sauna, ca si de salupele, ski jet-urile si echipamentul de scufundari de la bord.

Iahtul Elixir nu va intra pe maini private, compania olandeza introducandu-l deja pe liniile de croaziera din Mediterana de Vest.

Iar daca vrei sa vezi cum poate fi savurata viata tihnita la bordul unei ambarcatiuni de lux care navigheaza cu 13 noduri nu ramane decat sa achiti cei 275.000 euro pentru o croaziera de o saptamana si sa iti inviti prietenii la bord.

#ambarcatiuni lux, #yachting, #super iaht Elixir, #croaziera mediterana , #Yachting