Euphoria, un super-iaht cu nume predestinat. Cat de mult iti doresti unul?

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 00:00
9405 citiri
Euphoria, un super-iaht cu nume predestinat. Cat de mult iti doresti unul?
Foto: Luxatic

Constructorii turci de la Mayra Yachts par decisi sa schimbe imaginea clasica a unui super-iaht cu noua lor creatie, Euphoria.

Ambarcatiunea se face remarcata din prima prin generozitatea spatiilor de relaxare amenajate pe puntile sale, observa revista Luxatic. O platforma de observatie situata la nivelul superior al suprastructurii, ca si o plaja amenjata la prora iti vor retine imediat atentia, dar Euphoria ascunde multe alte surprize pentru o croaziera perfecta.

Pentru ochiul unui cunoscator, carena vasului este o adevarata opera de arta, designerul Ken Freivokh si echipa sa lucrand aproape trei ani pentru a imprima in aluminu forma dorita a ambarcatiunii.

Cabinele celor 10 pasageri care sunt asteptati la bord sunt decorate in stil retro cu accente moderne date de becurile LED, elemente din metal, carpete pufoase si piele fina.

Euphoria are darul de a intretine senzatia de relaxare deplina prin dotarile aflate in spatiile exterioare, asa cum sunt zona de plaja cu jacuzzi, o zona de barbecue si servire a mesei, un minibar plasat pe punte sau platforma pentru sarituri de la pupa.

Pentru cei care vor sa se aventureze in explorarea insulelor iesite in cale, vasul ascunde in cala si o salupa Pascoe de 7,4 metri, element care asigur un plus de distractie in cadrul croazierelor pe care ti le-ai planificat deja.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht Euphoria, #ambarcatiuni lux, #yachting , #Yachting