Eurocraft Explorer, un iaht crossover gata de aventura. Iti place?

Sambata, 06 Mai 2017, ora 00:00
5734 citiri
Eurocraft Explorer, un iaht crossover gata de aventura. Iti place?
Foto: Luxatic

A venit vremea sa iti planifici croazierele din aceasta vara, iar iahtul Eurocraft Explorer este aici ca sa iti usureze misiunea de explorator al marilor.

O creatie a designerului Federico Fiorentino, iahtul este indeajuns de stilat pentru a face fata normelor de eleganta din porturile turistice renumite, dar si intr-atat de rezistent incat sa se aventureze in cele mai indepartate colturi ale lumii, remarca Luxatic.

Forma carenei denota agilitate, iar parapetii inalti de pe punti arata ca nava poate infrunta si o vreme mai putin placuta pe mare, asigurand, in acelasi timp, protectia pasagerilor si a echipajului.

Cinci cabine isi asteapta pasagerii, nava osciland ntre stilul unui iaht de familie si cel al unei ambarcatiuni pe care sa iti chemi prietenii pentru o aventura memorabilia.

Puntile vasului sunt bine organizate pentru a asigura spatii libere necesare petrecerii timpului liber sau organizarii unei petreceri la bord. In plus, la bord pot fi aduse o multime de jucarii acvatice, astfel incat croaziera planificata de tine sa fie una de neuitat.

Puntea superioara pare o zona perfecta pentru sedintele de plaja si relaxare, fiind dotata cu un minibar, o piscina spa si zone umbrite pentru momentele din zi cand soarele arde nemilos.

Mai mult, ambarcatiunea este perfect echipata pentru a strabate si apele arctice, iar sistemul hibrid de propulsie o transforma intr-una din cele mai performante nave de acest tip.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht Eurocraft Explorer, #ambarcatiuni lux, #croaziere arctice, #nave croaziera, #yachting , #Yachting