Genesi, un nou stil in lumea iahturilor italiene

Sambata, 28 Mai 2016, ora 00:00
7083 citiri
Genesi, un nou stil in lumea iahturilor italiene
Foto: Wider Yachts

Ultimul proiect al constructorilor italieni de la Wider Yachts, Genesi, se remarca de la inceput printr-un aspect exterior impecabil, care anunta si lansarea unui nou stil in lumea ambarcatiunilor de lux.

Iahtul Genesi are si darul de ascunde mai multe surprize pentru pasageri in luxoasele cabine si saloane ale navei, dupa cum remarca revista Luxatic.

Ambarcatiunea iti va modifica cu siguranta perceptia asupra croazierelor de lux, Genesi avand in dotare un impresionant beach-club de 90 de metri patrati, o piscina cu apa de mare, doua balcoane laterale si o platforma pentru sarituri in apa.

Puntea de la prova adaposteste un salon care se constituie la randu-i intr-un punct de atractie pentru oaspetii urcati la bord.

Rafinamentul cabinelor este dat de folosirea unor materiale naturale, care dau atat impresia unui mix intre spatiile interioare si puntile vasului, cat si un stil practic pentru calatorii cazati in acestea.

Dormitorul principal este elegant si spatios incluzand un cabinet de studiu, o garderoba si o baie spatioasa.

Sistemul de propulsie modular permite ambarcatiunii sa navigheze numai cu ajutorul bateriilor electrice create de specialistii de la EST, capabile sa produca 544 kWh.

Vasul este dotat si cu o salupa de viteza, care poate fi usor ascunsa in cala mascata de trambulina de la pupa, iar toate detaliile indica faptul ca Genesi este iahtul perfect pentru o aventura distractiva pe mare.

#ambarcatiuni lux, #iaht Genesi, #croaziere lux iaht , #Yachting