Gran Torino, un iaht cu alura de masina sport clasica

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 00:00
2171 citiri
Gran Torino, un iaht cu alura de masina sport clasica
Foto: Hyperlien Yacht

Inspirat de seria Gran Torino promovata de Ford in anii '70, iahtul cu acelasi nume conceput de designerii Hyperlien Yacht pare o replica acvatica a celebrei masini sport americane.

Cu o alura care aminteste de stilul GT al masinilor Ford, Gran Torino este o aparitie eleganta, iar interiorul modern al vasului este menit sa iti aduca aminte ca se inscrie in gama ambarcatiunilor de lux, dupa cum dezvaluie revista Extravaganzi.

Gran Torino face din furnirul de lemn un punct esential in designul ambarcatiunii. Vei regasi acest material folosit atat in finisajul carenei vasului, ca si pe punte sau in cabinele interioare.

Este un exemplu perfect ca modelele retro pot fi readuse in actualitate, in special daca li se adauga caracteristici ale ambarcatiunilor de ultima generatie: geamuri mari, o punte spatioasa sau acoperisul retractabil al suprastructurii vasului.

Nu este un super-iaht, ci o ambarcatiune de vacanta destinata unei familii plecate intr-o croaziera de weekend, dar Gran Torino merita toata atentia ta.

Nava este destinata iubitorilor de yachting care se descurca singuri la timona, fiind rapida ca o barca de viteza, dar usor de manevrat.

Cu exceptia salonului, spatiul interior nu este extrem de spatios, dar se dovedeste incapator pentru o familie de 4-6 persoane plecata in explorarea marilor.

O cabina principala si doua secundare ofera destul spatiu pentru pasagerii luati la bord, iar designul interior desi nu geme de opulenta altor ambarcatiuni de lux se dovedeste confortabil, elegant, practic si modern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht Grand Torino, #ambarcatiune lux, #iaht de familie, #vacanta iaht , #Yachting