Ia-ti iahtul si intra in competitie, la Limanu

Sambata, 13 Iulie 2013, ora 00:00
2316 citiri
Ia-ti iahtul si intra in competitie, la Limanu
Foto: Ziare.com

Inscrie-te si tu la urmatoarea competitie de iahting, la Regata BMW-Beneteau, la Marina Limanu, in Constanta. Acum ai ocazia sa demonstrezi ca esti un bun navigator si ca barca ta merita atentia tuturor.

Regata va avea loc in in perioada 19-21 iulie, fiind organizata de Life Harbour, unul dintre cele mai mari porturi private din Romania, impreuna cu NauticLife.

Evenimentul face parte din Cupa McCANN, competitia cu cel mai mare grad de anvergura din Romania din acest an, organizata de Yacht Club Regal Roman, asociatia proprietarilor de ambarcatiuni Black Sea Sailing si Life Harbour-NauticLife.

Regata BMW - Beneteau incepe in seara zilei de vineri, 19 iulie, cu o procedura standard de inregistrare a participantilor, urmata de o scurta sedinta tehnica.

Cursele propriu-zise vor avea loc sambata, 20 iulie 2013 si duminica 21 iulie 2013, in zona litorala dintre Vama Veche si Capul Tuzla. Traseele curselor vor fi spectaculoase, avand lungimi cuprinse intre 3 si 30 de mile marine, se arata in comunicatul organizatorilor.

Festivitatea de premiere va avea loc duminica, 21 iulie, de la ora 17:00, unde primii trei clasati la fiecare din cele doua clase de concurs, "race", respectiv "cruise", vor primi cupe, medalii, diplome si premii in echipamente electronice de sailing.

Foto: Cotidianul

Daca te vei numara printre castigatori, poti fi mandru, pentru ca din juriu face parte si Emilio Feliu Serra (Italia), Judecator International si membru al RYA (Royal Yachting Association), cu o vasta experienta acumulata in cadrul unor competitii de top pe care le-a arbitrat incepand cu anul 1991.

Asadar, daca te-am convins sa te inscri, poti descarca documentele necesare pe site-ul oficial al Cupei McCann 2013, de la sectiunea "Regulament".

Va trebui sa completezi formularul de inscriere, dar si declaratia pe proprie raspundere, pe care o vei semna vineri seara, inainte de cursa, dupa citirea instructiunilor de cursa.

Inscrierea se face prin e-mail, concomitent la cele doua adrese de e-mail Life Harbour, respectiv NauticLife, pana la data de 19 iulie.

Foto: Stiri de sport

"Primele doua regate au fost extrem de disputate. Participantii au avut adevarate provocari atat in cursele inshore - unde a contat foarte mult coordonarea si indemanarea echipajelor - cat si in competitiile mai lungi, de zeci de mile marine, unde ambarcatiunile s-au confruntat inclusiv cu vant puternic si valuri pe masura.

Lupta la ambele clase a fost extrem de stransa, concurentii incercand sa-si consolideze pozitiile in clasamentul general sau sa recupereze din distanta fata de primii clasati.

Promitem tuturor celor care se inscriu o atmosfera cel putin la fel de palpitanta si la aceasta a treia regata, care va avea loc in perioada 19-21 iulie", a declarat Octavean Padeanu, General Manager Life Harbour, intr-un comunicat oficial.

#competitie yachting, #Regatta BMW Benetteau , #Yachting