Vezi cum arata super-iahtul care redefineste luxul italian

Sambata, 11 Aprilie 2015, ora 00:00
2986 citiri
Vezi cum arata super-iahtul care redefineste luxul italian
Foto: De Luxe Blog

Baglietto Hull 217 este cea mai noua realizare a constructorilor navali din La Spezia. Nava reprezinta una din creatiile de top ale constructorilor italieni fiind lansata la apa saptamana acesta, pe 7 aprilie.

Vasul de lux impresioneaza prin forma agresiva a carenei sale si prin eleganta liniilor suprastructurii de pe punte, arata portalul Charterworld.

Baglietto Hull 217 a iesit din mana designerului Francesco Paszowski, care s-a ocupat atat de forma exterioara a vasului, cat si de designul interior.

Nava cu o lungime de 46 de metri se inscrie in clasa media a vaselor de lux, dar uimeste prin rafinamentul si simplitatea saloanelor si cabinelor de pasageri.

Cabinele sunt spatioase si decorate in nuante neutre, care dau o senzatie de intimidate si caldura.

Baile pastreaza aceeasi cromatica si ofera un spatiu mai larg decat cel la care te-ai astepta pe un vas.

Accesul intre cele trei punti se face pe o scara in spirala care lasa loc la interior pentru alte spatii de relaxare, ba chiar si pentru o sala de sport, amplasata la pupa.

Lambriurile din lemn si finisajele elegate te fac sa te simti mai degraba intr-o vila moderna decat pe un iaht.

Suprastructura puntii superioare este invelita cu lemn de bambus, fiind transformata intr-o terasa completata cu o zona SPA si o plaja.

O alta zona destinata relaxarii se regaseste pe puntea principala, la prora, oferind o alta zona de plaja privata pe 25 de metri.

La interior, saloanele si sufrageria sunt izolate cu usi din sticla fumurie creand o atmosfera intima intr-un joc al contrastelor realizat in stilul minimalist natural.

Vasul poate adaposti pana la 12 oaspeti, iar dotarile de ultima ora si motorizarea superioara confirma agresivitatea redata de forma carenei

#super iaht Baglietto, #vas lux nou, #super iaht design italian , #Yachting