Iahtul cu alura sportiva care transforma croaziera intr-o experienta unica

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 00:00
3176 citiri
Iahtul cu alura sportiva care transforma croaziera intr-o experienta unica
Foto: Dominator Yachts

"Pimp my yacht", cam asa ar putea fi definita cerinta unor clienti ai santierelor navale Dominator International, care au cerut ca nava lor de lux sa fie construita dupa bunul lor plac.

Asa au ajuns constructorii navali sa inaugureze o noua serie de ambarcatiuni de lux, folosind vasul Dolly pe post de exponent de baza al acestei clase, arata revista Super Yacht Times.

Dominator are peste 130 de ambarcatiuni construite in 16 ani, fiecare avand caracteristici unice, iar Dolly nu face exceptie in aceasta privinta.

Dolly vine cu o alura zvelta si cu un spatiu interior generos, desi are numai 24,5 metri lungime.

Suprastructura sa cu forme de nava de viteza si carena alungita demonstreaza din prima ca ai in fata un cal de mare naravas.

Proprietarul a dorit ca interiorul sa speculeze cat mai mult forma prelunga a vasului pentru a oferi pasagerilor saloane si cabine incapatoare.

Puntile superioare lasa loc si de spatii de relaxare cochet amenajate pentru a oferi tot confortul in timpul croazierelor.

"Am incercat sa adoptam o abordare noua si sa optam pentru orice solutie care imbunatateste calitatea conditiilor oferite la bord.

Structurile au fost rearanjate pentru a maximiza spatiul interior, ceea ce ne-a oferit sansa de a amenaja mai multe spatii utile", au mentionat designerii Federico Brumat si Stefano Mondini.

Doua cabine duble si una VIP asteapta oaspetii la bord, spatiile de cazare, baile si saloanele din interior dovedindu-se mai mult decat confortabile.

Nuantele de bej care predomina la interior sporesc senzatia de caldura, iahtul transformandu-se intr-un cuib intim primitor pentru familia ta si oaspetii invitati la bord.

Salonul principal uneste spatiul de living cu zona de servire a mesei si este bine pus in valoare de hublourile largi incastrate in carena vasului.

Pe punti, spatiile de relaxare ofera o vedere panoramica, iar finisajele elegante fac ca orice vacanta petrecuta la bord sa fie o experienta de neuitat.

#ambarcatiune lux Dominator, #iaht lux Dolly Dominator 800, #croaziera iaht Dolly, #iaht ersonalizat , #Yachting