Iahturi, ambarcatiuni si accesorii: Nu rata Salonul Nautic de la Bucuresti

Sambata, 09 Martie 2013, ora 00:00
5738 citiri
Iahturi, ambarcatiuni si accesorii: Nu rata Salonul Nautic de la Bucuresti
Foto: trendszine.com

Salonul Nautic International de la Bucuresti ajunge un ultimele doua zile de expozitie, in acest weekend. Daca nu ai apucat sa treci pe acolo, timpul nu este pierdut: aici gasesti inca atat veliere, barci cu motor sau iahturi de mari dimensiuni cat si caiace, canotci si ambarcatiuni gonflabile.

Ivan Patzaichin a lansat cu aceasta ocazie lotca turistica, fiind propunerea sa pentru plimbarile tale in Delta, in timp ce Hibiscus Sport prezinta in premiera noua gama de placi pentru Stand Up Paddling, sportul nautic care ia amploare la nivel international.

Nu in ultimul rand, vei gasi modele de iahturi, ambarcatiuni de pescuit si o sumedenie de accesorii adaptate la pasiunea ta pentru spoturile nautice.

Lotca Turistica

Una din surprizele targului este "lotca turistica", noua ambarcatiune eco dezvoltata de Ivan Patzaichin. Aceasta ambarcatiune iti va fi de mare folos daca esti pasionat de plimbarile lungi prin Delta.

"Am construit lotca turistica pentru cei care vor sa experimenteze natura si altfel, mai la pas, si sa aiba alaturi pe cineva care stie zona si poate sa vasleasca in locul lor. Mie imi place sa vaslesc si incurajez cat mai multa lume sa se miste in natura, dar pentru cei care vor sa se bucure Delta pe indelete dar nu se incumeta sa vasleasca, aceasta este barca ideala: este eleganta si poate duce chiar 6-7 persoane, in conditii de confort superioare canotcii" a declarat Ivan Patzaichin intr-un comunicat oficial.

Stand Up Paddling

Foto: thekitesurgcentr.com

In cazul in care cauti o noua modalitate de a-ti petrece timpul pe apa, fie la mare, fie pe rau, vei gasi la acest salon placile Stand Up Paddling de la BIC Sport, aduse in Romania de Hibiscus Sport.

Stand Up Paddling presupune o placa suficiient de lata si o padela cu o singura pala. Stai in picioare, incordat cu toti muschii, si vaslesti incercand sa iti pastrezi echilibrul.

Sunbrella

Foto: firschoicemarine.com

La Salonul Nautic International Bucuresti vei gasi si accesorii pentru iahtul tau, cu ar fi Sunbrella, o gama ce contine elemente pentru protectie: parasolare, inchideri complete si huse de diferite dimensiuni, dintr-un material din tricot plusat, elasitc si rezistent.

Iahturi cu vele si iahturi de lux cu motor

Foto: passionperformance.ca

Printre participanti se numara si Nautic Life, companie care iti propune o serie de ambarcatiuni cu motor de toate dimensiunile, iahturi cu vele si iahturi de lux cu motor. De asemenea, are in portofoliu si ambarcatiuni pentru pescuit, dar si echipamente de navigatie de ultima generatie.

Un model pe care cei de la Nautic Life ti-l propune este iahtul Beneteau Sense 43, cu o motorizare maxima de 54 de cai putere, o greutate de 10.070 de kilograme, o latime de 4,28 metri si o lungime de 13,20 de metri.

#La Salonul Nautic International Bucuresti, #iahturi salon nautic Bucuresti, #accesorii salon nautic Bucuresti , #Yachting