Iahturi si ambarcatiuni de lux, in Piata Constitutiei. Ce achizitii faci anul acesta?

Sambata, 18 Mai 2013, ora 00:00
5101 citiri
Iahturi si ambarcatiuni de lux, in Piata Constitutiei. Ce achizitii faci anul acesta?
Foto: worldsportboats.com

Pasionat de sporturile nautice? In curand te vei "rasfata" cu accesorii pentru wakeboarding, kiteboarding, costume si accesorii de neopren, scutere submersibile, ambarcatiuni gonflabile, canoe, caiace, haine de plaja si, bineinteles, iahturi de lux, chiar in Bucuresti.

Marile branduri, precum Unicomp, American Nautics, Rawmania, Moto Craft, LZ Yachting, Blue Marine Yachts, Yacht & Boat Service, Shop Extreme, Barci in Bagaje, Gordius sau PM Sport, vor veni saptamana viitoare in Bucuresti, la Romanian Boat Show, ce se desfasoara intre 23 si 26 mai in Piata Constitutiei.

"Motocraft, singurii producatori din Romania de barci de aluminiu, vor aduce patru modele la RBS 2013, dintre care unul prezentat in premiera in Romania. De asemenea, vor mai aduce un model de sticla, prezentat tot pentru prima oara la noi in tara", au declarat oficialii evenimentului, contactati de Business24.

Foto: charterworld.com

Cei de la Unicomp vor aduce modele luxoase, ei fiind cei care au vandut si anul trecut cea mai scumpa ambarcatiune de la targ, un iaht in valoare de 500.000 de euro.

Foto: tumblr.com

In cazul in care esti in cautarea experientelor extreme, afla ca la targ vor fi prezenti si reprezentantii scolii de wakeboarding de la Snagov, iar in cadrul evenimentului se vor vinde si excursii de Kite Sailing in Grecia si sesiuni de rafting pe Jiu.

Foto: barciinbagaje.ro

Romanian Boat Show a incheiat anul acesta si un parteneriat cu Aqua Fest Bucuresti, prin care ii poti aduce pe cei mici cu tine fara sa fie nevoiti sa plateasca biletul de intrare. Pentru tine special, insa, se pregateste o petrecere After Dark, prin care organizatorii sarbatoresc "anul apei", 2013.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romanian Boat Show 2013, #expozitie iahturi, #barci de lux, #scuter submersibil, #scoala waterboarding , #Yachting