Iahturile care definesc luxul: Antares III, campion la performanta si confort

Joi, 10 Mai 2012, ora 08:36
2553 citiri
Iahturile care definesc luxul: Antares III, campion la performanta si confort

Renumitul constructor de iahturi, Yachting Developments, este castigatorul premiului din cadrul The World Superyacht Awards 2012 pentru cel mai recent iaht lansat, Antares III.

Astfel, modelul Antares III a castigat la categoria "Cel mai bun iaht de 30-40 metri", fiind realizat de designerii de la Dixon Yacht Design, scrie Bornrich.

Construit in 400 de zile, Antares III are o o putere foarte mare si cu

25%-30% mai multe dispozitive de aprindere decat alte vase similare, care

sunt construite din aluminiu metalic. Corpul navei are in compozitia sa kevlar, astfel incat sa asigure confortul total al echipajului, dar si o navigatie impecabila.

Designul vasului a fost asigurat de Rhoades Young Design, cea mai renumita companie din lume, specializata pe design interior si exterior pentru iahturi.

Cromatica este una calda: mobilierul deschis la culoare contrasteaza cu podeaua din lemn de nuc. In plus, simetria formelor creeaza o atmosfera calma, iar mocheta si detaliile din piele sugereaza confort.

Cabina proprietarului are acces direct catre comanda, este spatioasa si dispune de baie privata.

Salonul dispus pe doua etaje, face trecerea de la designul de interior la cel de exterior, prin materialele folosite si ferestrele generoase.

In timp ce partea de sus a salonului ofera o panorama deosebita, partea de jos este amenajata cu canapele confortabile, oferind mai multa intimitate.

#Antares III, #iahturi de lux, #iahturi performante , #Yachting