Iata noul iaht urias al miliardarului Alisher Usmanov

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 00:00
8182 citiri
Iata noul iaht urias al miliardarului Alisher Usmanov
Foto: Pinterest/MagMens

Miliardarul rus Alisher Usmanov, unul dintre cei mai importanti ai echipei de fotbal Arsenal Londra, tocmai a intrat in posesia unui iaht urias, cel mai voluminos din lume, la cele aproape 16.000 de tone ale sale, dar si unul dintre cele mai lungi - 157 de metri, locul 4 mondial.

Nava produsa de Lurssen Yachts se bucura de cateva atuuri, care o recomanda ca cea mai potrivita ambarcatiune pentru croaziere de lux.

Iahtul Dilbar are avantajul de o oferi spatii generoase si de un lux opulent pentru maxim 40 de pasageri, numai unul si unul.

Suprastructura navei pleaca de la o punte invelita in lemn de tek si urca inca sase nivele, oferind spatii variate pentru petrecerea timpului intr-un mod relaxant.

Vasul care a costat 600 de milioane de dolari necesita un echipaj de 80 de persoane care sa aiba grija de siguranta pasagerilor si rasfatarea acestora.

Dilbar are si cea mai mare piscina construita vrepodata pe un vas de croaziera (180 mc), iar suprafata totala a spatiilor puse la dispozitia pasagerilor masoara 10.000 mp. In plus, dispune de doua helipaduri.

Super-iahtul este pus in miscare de o adevarata centrala electrica, capabila sa produca 30.000 kW, o alta premiera pentru o ambarcatiune de lux, iar viteza de inaintare poate fi pastrata constant la 22,5 noduri, ceea ce pentru o nava de asemenea dimensiuni este remarcabil.

Cum poti rezerva o croaziera la bordul acestui mastodont marin? Ei, aici intervine o mare problema. Vasul a fost comandat de unul din cei mai bogati rusi, Alisher Usmanov, pentru uzul sau personal.

Asa ca, daca nu te numeri in cercul de apropiati al oligarhului cu o avere estimata la peste 13 miliarde de dolari, sunt slabe sperante sa urci prea curand la bordul acestei amarcatiuni impunatoare.

#ambarcatiuni lux, #super iaht miliardar Rusia, #super iaht Dilbar , #Yachting