Iron Man, un iaht care te indeamna sa petreci Craciunul in marile sudului

Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 00:00
2522 citiri
Iron Man, un iaht care te indeamna sa petreci Craciunul in marile sudului
Foto: Benetti Yachts

Construit de italienii de la Benetti, iahtul Iron Man este dovada perfecta ca luxul sofisticat poate sa transforme o ambarcatiune de doar 38 de metri intr-un uimitor vas destinat croazierelor cu prietenii.

Benetti a apelat la designerul Stefano Righini si la stilistii studioului Alfred Karram Jr pentru a trasnsforma iahtul de dimensiuni medii intr-o adevarata insula a opulentei, dezvaluie portalul Luxatic.

Interiorul ambarcatiunii de lux imbratiseaza tonuri monocromatice, folosind materiale precum granit negru, gri sau alb, aluminiu in culori intunecate sau argintii, otel inoxidabil, piele neagra si lemn exotic.

Iron Man poate lua la bord pana la 8 pasageri, iar spatiile destinate acestora sunt amenajate intr-o nota de lux opulent.

Cabina principala are doua bai separate pentru un plus de confort al ocupantilor cu dusuri imbracate in granit si mozaic. Pe langa acesta, vasul mai dispune de doua cabine VIP si alte doua cabine duble.

Puntea principala adaposteste un salon relaxant si zona de servire a mesei la interior. Ambele zone sunt perfect scaldate in lumina naturala, gratie folosirii peretilor din sticla pe suprastructura navei.

Un nivel mai sus se gasesc sala de gimnastica si cabina de comanda a vasului, ambele avand acelasi tip de pereti din sticla care permit admirarea privelistii marine.

Puntea secundara si cea superioara au si spatii de relaxare la exterior cu loc de plaja, jacuzzi, minibar si canapele incapatoare.

Forma aerodinamica a carenei ajuta ca iahtul Iron Man sa atinga o viteza de 22 de noduri, dar contribuie si mai mult la asigurarea unui consum redus de combustibil.

Si, in ultima faza, da o nota de eleganta ambarcatiunii iesite din mainile constructorului italian.

#ambarcatiune lux, #iaht Iron Man Benetti, #dotari iaht Iron Man , #Yachting