Iti facem cunostinta cu un pirat simpatic: Corsaro Riva 100 arata fenomenal!

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 00:00
6558 citiri
Iti facem cunostinta cu un pirat simpatic: Corsaro Riva 100 arata fenomenal!
Foto: Extravaganzi

Noua ambarcatiune de lux prezentata de italienii de la Riva Yachts are toate sansele sa devina un cuceritor al marilor, iahtul Riva 100 Corsaro urmand sa taie valurile incepand cu luna aprilie a acestui an.

Corsaro va fi prezentat oficial la Salonul Nautic International din Hong Kong si, in ciuda faptului ca nu a fost anuntat inca un pret, vasul pare destinat gasirii imediate a unui cumparator cu dare de mana, arata Extravaganzi.

Corsaro a facut deja primele incursiuni pe valuri in Golful Poetilor din Marea Ligurica (intre Tosca si Toscana, in Mediterana - n.red.), iar impresia lasata de iaht a fost una excelenta.

Construit in colaborare cu Officina Italiana Design, Corsaro reprezinta un amestec perfect de confort, lux si performanta.

Forma longilina a carenei vasului arata ca nava este destinata unor calatorii rapide, dar aceasta caracteristica este usor atenuata de catre designul elegant caracterizat de peretii din sticla ai suprastructurii sale.

Iahtul poate primi la bord 10 pasageri, puntea principala gazduind un apartament principal dotat cu terasa proprie, in vreme ce alte patru cabine spatioase se gasesc la nivelul inferior.

Construit pentru a respecta standardele ridicate ale ambarcatiunilor de lux, Riva 100 Corsaro este un vas destul de versatil, constructorii lasand posibilitatea reconfigurarii spatiilor interioare dupa bunul gust al cumparatorului.

Astfel, nu ar trebui sa te miri daca vei gasi versiuni diferite ale navei, in care saloanele sa fi amplasate in mod diferit, iar puntea exterioara sa difere in functie de stilul de viata al proprietarului.

Un lucru ramane insa cert, Riva 100 Corsaro are tot ce-i trebuie pentru a defila cu mandrie in gama ambarcatiunilor de lux aflate in prezent in porturile turistice din toata lumea.

#yachting, #iaht Riva 100 Corsaro, #ambarcatiuni lux , #Yachting