Iti merge la suflet! Iata noul super-iaht 141 Super Sportivo

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 00:00
9376 citiri
Iti merge la suflet! Iata noul super-iaht 141 Super Sportivo
Foto: ISA Yachts

Daca viteza si stilul sport sunt caracteristici pe care le cauti intr-o ambarcatiune de lux, proiectul 141 Super Sportivo, prezentat de ISA Yachts la Salonul Nautic de la Monaco, ti se va potrivi ca o manusa.

Super Sportivo este ca o super-masina lansata la apa, gata sa despice valurile in croazierele pe care le-ai planuit de atata vreme, remarca revista Luxatic.

Suprastructutra navei a fost conceputa sa asigure un spatiu suplimentar de relaxare pe puntea superioara, designerul Marco Casali reusind astfel sa completeze profilul sport al carenei cu zone menite sa asigure confortul pasagerilor.

In ciuda siluetei subtiri, Super Sportivo asigura spatii de cazare pentru maxim 12 pasageri, ca si pentru echipaj.

Un element surprinzator este adaugarea unui balcon retractabil situat deasupra liniei de plutire, element are permite accesul direct la apartamentul principal al ambarcatiunii.

La fel, piscina din sticla situata la pupa se dovedeste o atractie deosebita pentru calatorii urcati la bordul navei, iar plasarea acesteia deasupra coridorului de acces catre cabinele situate la nivelul inferior completeaza decorul vasului intr-un mod fericit.

Super Sportivo poate fi comandat cu compartimentari de 3, 4 sau 5 cabine, iar finisajele de lux si diversele elemente personalizate pot fi adaugate la cerere de catre constructor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #yachting, #iaht 141 Super Sportivo , #Yachting