Vezi cum arata Jet Capsule, mini-iahtul care te transforma in James Bond

Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 00:00
18643 citiri
Vezi cum arata Jet Capsule, mini-iahtul care te transforma in James Bond
Foto: Extravaganzi

Pentru 170.000 de euro te poti transforma si tu pe loc in agentul 007. Acesta este pretul de vanzare al unui mini-iaht Jet Capsule desprins parca din filmele seriei Bond.

"Am vrut sa construiesc un iaht modern, compact, dar cu destul spatiu pentru toate nevoile pasagerilor", explica Pierpaolo Lazzarini, designerul ambarcatiunii, citat de Extravaganzi.

Jet Capsule are o lungime de 7 metri si o latime de doar 4, dar ambarcatiunea poate fi personalizata in functie de dorintele clientului, unele iahturi-capsula vandute pana acum beneficiind pana si de geamuri antiglont.

Viteza este un atu demn de luat in seama, ambarcatiunea creata de Lazzarini zburdand pe valuri cu 55 de noduri. Modelul interioarelor variaza intre iahturi pentru 2 persoane, barci rapide destinate distractiei sau salupe de transport persoane cu o capacitate de 13 persoane.

Ramane ca tu sa decizi ce vrei sa faci cu mini-iahtul Jet Capsule. Comenzile se dau direct la santierul din Napoli, iar pana acum Lazzarini a vandut deja 5 ambarcatiuni unor clienti din Rusia, China si Spania.

Poate ca ar fi cazul ca tu sa adaugi Romania pe lista destinatiilor de livrare a extravagantului mini-iaht Jet Capsule.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mini iaht Italia, #ambarcatiune viteza, #minbi iaht Jet Capsule, #pret Jet Capsule , #Yachting