La Belle, un super-iaht la care viseaza orice femeie

Sambata, 28 Martie 2015, ora 00:00
6251 citiri
La Belle, un super-iaht la care viseaza orice femeie
Foto: Syog

Exista super-iahuri si super-iahturi construite strict pentru reprezentantele sexului frumos. La Belle face parte din aceasta ultima categorie si are avantajul de a fi luat forma sub coordonarea unui designer femeie.

Lidia Bersani a refuzat din start sa dea tonuri masculine dotarilor de la bordul navei de lux. "Nu vor fi nici un fel de 'jucarii' pentru baieti, piscine sau dozatoare de bere, pe acest vas", a decretat aceasta, in fata reporterilor CNN.

In schimb, La Belle este un adevarat SPA, cu centre de infrumusetare, oglinzi mari amplasate la tot pasul si garderobe immense in fiecare cabina.

"Am simtit, ca femeie, ca era de datoria mea sa dau viata unui proiect rezervat numai noua. Un proiect in care sa se simta atingerea unei femei", a marturisit Bersani.

Iar designerul nu s-a dat inapoi de la nimic. Vasul este decorat in nuante de alb, crem si ivoriu.

Decorul este completat de blanuri, matase, aur, cristale, perle si aranjamente florale.

La Belle reprezinta o surpriza pentru multi pasionati de yachting, in conditiile in care 90% din vase au accente tipic masculine.

Iahtul creionat de Lidia Bersani starneste destule controverse in aceasta lume masculina, dar designerul isi apara creatia.

"Cand te casatoresti, in cea mai importanta zi din viata ta, iti doresti cea mai eleganta rochie, un inel de aur stralucitor pe deget, muzica, oameni fericiti de care sa te inconjori si cat maimulte flori", face aceasta o comparatie rapida.

Insa, chiar si intr-o lume masculina, un super-iaht de 80 de metri, impodobit cu aur, isi poate gasi rapid clienti, crede Rory Trahair, reprezentant al brokerului Edminston.

#super iaht feminin, #super iaht La Belle, #nava lux femei , #Yachting