Modern Vintage, un mini-iaht cu design minimalist si accesorii originale

Sambata, 19 Martie 2016, ora 00:00
2862 citiri
Modern Vintage, un mini-iaht cu design minimalist si accesorii originale
Foto: Hyperlien Yacht

Iti plac iahturile pentru croaziere pe distante reduse si cu un profil sportiv? S-ar putea sa fi descoperit tocmai ce te intereseaza pe tine.

Modern Vintage, o creatie semnata de Janus Huang, designer-sef al companiei Hyperlien Yacht, reflecta exact pasiunea acestuia pentru motociclism, prin prisma acesoriilor inedite adaugate ambarcatiunii.

Modern Vintage se distinge prin doua "desagi" adaugate pe lateralele de la pupa care amintesc de bagajul unui motociclist sau al unui cowboy plecat intr-o calatorie mai lunga.

Realizate din aluminiu, cele doua compartimente sunt destinate pastrarii la rece a capturii de fructe de mare dintr-o zi buna de scufundari, dar si a uneltelor de pescuit si a momelii.

"Noi suntem primii care am facut un astfel de lucru in lumea iahtingului. Suntem si primii care am pozitionat frigiderele pentru pastrarea hranei proaspete in afara saloanelor navei", a explicat designerul.

Vasul se dovedeste elegant, in ciuda lungimii sale de doar 8,5 metri, care a impus si un design minimalist la interior.

Compartimentarea micutei ambarcatiuni este excelenta, in cazul in care doresti dotari suplimentare, de exemplu un grill pliabil.

Spatiul interior include cabina de comanda unita cu salonul navei. Vei gasi o canapea moderna, un spatiu de servit masa, ca si o chicineta pentru incalzirea mancarii sau prepararea cafelei.

In varianta standard, Modern Vintage are un pret de 120.000 de dolari, iar pana acum a obtinut si doua premii in cadrul competitiilor Germany iF si Millenium Yacht Design Awards.

#iaht sport, #iaht Modern Vintage, #mini iaht, #dotari Modern Vintage , #Yachting