Mondomarine lanseaza o bijuterie a marilor: Ipanema, cel mai cool super-iaht al momentului

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 00:00
5629 citiri
Mondomarine lanseaza o bijuterie a marilor: Ipanema, cel mai cool super-iaht al momentului
Foto: Mondomarine

Italienii de la Mondomarine reusesc sa dea lovitura cu un nou super-iaht care atrage privirile din prima.

Ipanema, bijuteria iesita din mainile constructorilor italieni, este noua senzatie dedicata croazierelor de lux, dupa cum remarca revista Luxatic.

Cu o infatisare extravaganta, culoarea rosie a carenei iesind imediat in evidenta, super-iahtul creionat de designerii studioului Hot Lab are toate sansele sa se faca remarcat in lumea ambarcatiunilor de lux.

Carma are un aer dinamic si sportiv, care reuseste sa puna in valoare cat se poate de bine caracteristicile navei. Creionat ca un vas de viteza, Ipanema are avantajul de a despica valurile cu 24 de noduri in viteza maxima, dar si caracteristicile unei nave de lux.

Vasul se prezinta ca o adevarata surpriza pentru iubitorii de aventuri marine, avand punti cu saloane deschise pentru servirea mesei, zone de relaxare, plaj si un spa cu jacuzzi pozitionat pe puntea principala.

Designul interior evolueaza intr-un stil clasic, copiind modelele vaselor create in Franta si Anglia, iar iubitorii atmosferei sobre vor fi iuncantati de imaginea saloanelor interioare.

In schimb, cabinele redau un aer vibrant decupat din stilul francez, cu culori vii, finisaje cu modele florale si materiale fine adaugate decorului.

Per ansamblu, Ipanema se anunta o adevarata bijuterie maritima, dedicata petrecerii unei vacante pe mare impreuna cu familia sau prietenii.

#super iaht Ipanema, #ambarcatiuni lux, #iahting, #croaziere , #Yachting