Numarine 62 Fly, iahtul stilat la care ai visat dintotdeauna

Sambata, 01 Iulie 2017, ora 00:00
5369 citiri
Numarine 62 Fly, iahtul stilat la care ai visat dintotdeauna
Foto: Luxatic

Compania Numarine este recunoscuta pentru designul elegant al ambarcatiunilor iesite din santierul sau naval, iar un bun exemplu este oferit chiar de 62 Fly, cel mai nou iaht creat acolo.

Numarine 62 Fly este un iaht mic, perfect pentru calatoriile alaturi de familie. In ciuda dimensiunile sale reduse, suprastructura iahtului si folosirea inteligenta a spatiului iti asigura, totusi, un plus de confort la care nu sperai, remarca revista Luxatic.

Can Yalman, designerul sef al Numarine, este responsabil de alura sportiva a vasului, formele acestuia avand si rolul de a reduce cu mult zgomotul si vibratiile cauzate de inaintarea prin mediul acvatic.

Vasul este caracterizat de o compartimentare discreta care uneste spatiile interioare, cum ar fi salonul de pe puntea principala cu zonele de relaxare din exterior.

Designul minimalist este completat de ferestre largi adaugate salonului sau de hublouri de dimensiuni generoase adaugate cabinelor de pe puntea inferioara, oferind senzatia de prospetime spatiilor interioare de pe nava.

Nava este capabila sa atinga o viteza maxima de 35 noduri, iar viteza de croaziera recomandata de constructor este de 28 de noduri.

Ambarcatiunea poate fi dotata, la cerere, cu motoare Volvo sau MAN, in functie de preferintele tale, iar alte operatiuni de personalizare a spatiilor interioare sunt si ele accesibile.

Numarine 62 Fly se va lansa in septembrie, moment din care te si poti astepta sa zaresti ambarcatiunea in porturile din Mediterana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiune lux, #iaht Numarine, #Numarine 62 Fly, #yachting , #Yachting