O experienta noua pe valuri: Salupa sport PJ63 de la Palmer Johnson

Sambata, 17 Decembrie 2016, ora 00:00
8041 citiri
O experienta noua pe valuri: Salupa sport PJ63 de la Palmer Johnson
Foto: Pinterest/Yachtnews

Constructorul naval Palmer Johnson a lasat pentru moment deoparte productia de iahturi si s-a concentrat pe un proiect sport, care se adreseaza unui public mai restrans, dar mult mai pretentios: cel al iubitorilor de salupe sport.

PJ 63 este cea mai noua creatie Palmer Johnson in materie de barci de viteza, iar designul ambarcatiunii dezvaluie faptul ca anumite caracteristici de lux fac din aceasta un mini-iaht cu nerv, dupa cum remarca Luxatic.

Proiectul PJ 63 va fi gata in luna iunie a anului viitor si, cel mai probabil, va reprezenta o moda printre iubitorii de sporturi nautice din Europa.

Seful desenatorilor de la Palmer Johnson, Berkeley March, crede ca ambarcatiunea de viteza va ridica stacheta in acest segment al navelor de lux, oferind experiente noi iubitorilor de adrenalina, dar pastrand in acelasi timp confortul cu care sunt obisnuiti clientii Palmer Johnson.

Nava este un mini-iaht cu punte deschisa, lungimea carenei fiind de 6,3 metri, cea ce o face perfecta pentru o cursa de o zi intre tarm si insulele din Mditerana sau pentru o croaziera de weekend.

Salupa are un design care ii tradeaza nervozitatea, dar si un pret de 2,75 milioane de dolari, menit sa reflecte dotarile de lux de la interior.

#ambarcatiuni lux, #salupa viteza Palmer Johnson, #proiect PJ63 sport, #yachting , #Yachting