Primul iaht cu garaj: Acum poti lua cu tine si barca cu motor!

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 00:00
5835 citiri
Primul iaht cu garaj: Acum poti lua cu tine si barca cu motor!
Foto: Extravaganzi

O vacanta pe un iaht de lux poate fi extrem de relaxanta, in mijlocul marii, fara galagie sau agitatie in jur. Nu poti sa negi, insa, ca uneori ti-ai dori sa ai un garaj ascuns de unde sa poti scoate oricand o barca cu motor si sa pleci in voie, sa-ti iei doza de adrenalina.

Business24 iti recomanda J'ade in acest weekend, primul iaht de lux de 60 de metri inaltime, dotat cu un garaj interior realizat special pentru a gazdui barca ta cu motor.

Cand barca cu motor nu se afla in garaj, acesta serveste drept piscina interioara cu apa de ocean sau mare, care poate fi accesata prin puntea inferioara.

Piscina poate gazdui pana la 13 persoane si este dotata cu o camera de mozaic pentru baia de aburi, sala de fitness, hammam si acvariu.

Constructia vasului J'ade a durat trei ani, acesta fiind lansat la apa anul trecut in cadrul Salonului Nautic International de la Ancona, din Italia.

Intr-un timp foarte scurt a castigat primul loc in cadrul Trofeului World Yacht 2013, dupa care s-a calificat in finala Monaco Yacht Show 2014, la sectiunea design interior.

In ceea ce priveste pretul, acesta este estimat la 47 de milioane de euro, potrivit a href="http://www.extravaganzi.com/crn-mega-yachts-jade-drive-garage/ " target="_blank">Extravaganzi<.

#iaht lux garaj, #iaht garaj barca motor , #Yachting