Princess Antheya III, iahtul care poate satisface si un cap incoronat

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 00:00
136542 citiri
Princess Antheya III, iahtul care poate satisface si un cap incoronat
Foto: Princess Yachts

Producatorul de ambarcatiuni de lux Princess Yachts a inregistrat un succes de invidiat cu vasele de dimensiuni medii (40 m) lansate la apa in ultimii ani.

Princess Antheya III nu sare departe de dimensiunile ambarcatiunilor care s-au vandut atat de bine, dar duce mai departe standardele in materie de lux la bordul unui iaht, dezvaluie Luxatic.

Nava nu are decat 35 de metri lungime, dar designul atragator al carenei si dotarile de lux ale ambarcatiunii fac din Antheya III un iaht de o eleganta desavarsita.

Aceasta fara a mai lua in calcul faptul ca producatorul britanic este gata sa livreze ambarcatiunea de lux si cu un pachet de dotari personalizate dupa gustul clientilor cu dare de mana.

Elementele dinamice care dau o forma sportiva ambarcatiunii sunt opera arhitectului Bernard Olesinski, iar nava pare sa nu isi gaseasca locul la cheu.

Zona de plaja de pe puntea principala este dotata cu canapele confortabile in forma de U si inca o parte dedicata servirii mesei, intre cele doua gasindu-se si un bar stilat.

La interior, designul saloanelor si cabinelor aminteste de luxul vilelor si palatelor italiene, un bun exemplu fiind cabina proprietarului. Dormitorul acesteia este o combinatie de nuante deschise si intunecate, cu texturi diferite si finisaje elegante.

Salonul principal al vasului beneficiaza de o luminozitate deosebita asigurata de gemurile largi, mobilierul este imbracat in piele alba, becuri LED si suprafete cromate, care reflecta elegant alumina din incapere.

Alte 4 cabine de lux sunt la dispozitia oaspetilor invitati la bord, nici acestea nefacand rabat de la luxul opulent care invaluie intreaga ambarcatiune.

Sigur, decorul poate fi modificat la cerere, iar in pachetele personalizate constructorul a adaugat si diferite tipuri de motorizari, care pot imprima o viteza mai mare ambarcatiunii de lux.

In varianta normala, iahtul Princess Antheya III poate atinge o viteza de croaziera de 23 de noduri, dar aceasta poate fi imbunatatita pana spre 27 de noduri, cu ajutorul unor motoare mai puternice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #iaht Princess Antheya III, #pachet personalizat iaht , #Yachting