Razboiul barcilor: Asa ar trebui sa arate salupa de viteza a lui Darth Vader!

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 00:00
5249 citiri
Razboiul barcilor: Asa ar trebui sa arate salupa de viteza a lui Darth Vader!
Foto: Bule Ice Boats

Poti sa nu fi fan Razboiul Stelelor si tot vei fi dat peste cap de salupa de viteza conceputa de italienii de la Evo Yachts. Cu un design care seamana cu acela al navelor spatiale din pelicula lui George Lucas, ambarcatiunea de lux pare desprinsa din viitor.

Si mai uimitoare sunt caracteristicile salupei Evo 43, care se poate transforma intr-un ponton plutitor destinat petrecerilor cu prietenii, gratie aripilor retractabile de la pupa, arata Daily Mail.

Evo 43 este conceputa sa fie in acelasi timp o ambarcatiune de viteza, dar si un mic iaht pentru petrecerile in largul marii.

Salupa atinge o viteza maxima de 38 de noduri si are o autonomie de 300 de mile marine, ceea ce inseamna ca te poti considera stapanul Mediteranei, al Adriaticii sau regele Egeei.

Pliata, Evo 43 nu difera prea mult de alte barci de viteza din porturi. Are o lungime de 13 metri si o forma agresiva a carenei, care tradeaza caracterul naravas al ambarcatiunii.

La interior vei gasi o cabina dubla cu garderoba, sala de baie si un salon pentru servirea mesei.

Pe punte, postul de comanda este dotat cu doua fotolii fixe, langa care ai o zona de relaxare si servire a mesei, iar in spate se regasesc trei sezlonguri pliabile, pentru plaja, asezate in apropierea platformei pentru scufundari.

Surpriza de abia acum vine, deoarece aripile retractabile ale barcii Evo 43 permit largirea puntii pana la 25 de metri patrati, transformand ambarcatiunea intr-un adevarat club plutitor pentru petreceri.

Barca de lux are carena realizata din fibra de carbon si puntea invelita cu mahon. Atentia acordata detaliilor si introducerea noilor tehnologii digitale dau un aer stilat salupei Evo 43.

Comenzile care permit extinderea navei sau restrangerea ei la dimensiunea unei barci de viteza se fac dintr-o simpla atingere de buton, operatiunea derulandu-se in doar cateva zeci de secunde.

Pretul unei barci Evo 43 este de 691.000 euro, iar avantajul este ca ambarcatiunea ta de viteza te poate purta din port in port intr-o croaziera destinata petrecerilor non-stop.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#barca Evo 43, #salupa viteza, #design futurist, #croaziera mediterana, #party iaht port Mediterana , #Yachting