Regatta caritabila Rotary Mangalia ia startul la Limanu. Esti la bord?

Sambata, 29 Iulie 2017, ora 00:00
2807 citiri
Regatta caritabila Rotary Mangalia ia startul la Limanu. Esti la bord?

Peste 30 de yachturi cu vele din Romania si Bulgaria vor lua startul, sambata, 29 iulie 2017, la Limanu, in cadrul uneia dintre cele mai inedite competitii de yachting din acest an: Regatta caritabila Rotary Mangalia.

Organizata de Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club si Asociatia Club Sportiv Electrica Balkan, in parteneriat cu Primaria Limanu si aflata la a V-a editie, competitia se desfasoara in perioada 28-30 iulie 2017, cu scopul de a promova si a dezvolta yachtingul sportiv romanesc, fondurile obtinute urmand a fi folosite pentru initierea unui proiect de constructie a unei baze sportive de yachting, unde copiii si adolescentii sa poata fi instruiti in tainele acestui sport.

Evenimentul continua seria proiectelor pe care Clubul Rotary Mangalia le-a initiat de-a lungul a 15 ani de existenta, proiecte menite sa sprijine si sa apropie comunitatea din zona Mangalia. Desfasurandu-se in primii trei ani ca un concurs amical, Regatta Rotary Mangalia capata incepand cu anul 2015, cu sprijinul asociatiilor Seanergya Yacht Club si Asociatia Club Sportiv Electrica Balkan, statut de competitie oficiala, organizata sub egida Federatiei Romane de Yachting.

Evenimentul a debutat vineri, 28 iulie 2017, cu inscrierile in competitie si sedinta tehnica a skipperilor, urmand ca sambata si duminica sa aiba loc mai multe curse conform programului urmator:

- Sambata, ora 10:55 - curse (inshore + offshore Mangalia - Costinesti si retur)

- Duminica, ora 10:55 - curse (inshore, in rada portului Mangalia) ; ora 18:30 - ceremonia de premiere.

Organizatorii evenimentului: Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club, Asociatia Club Sportiv Electrica Balkan.

Evenimentul este organizat sub autoritatea Federatiei Romane de Yachting si cu sprijinul Primariei Limanu.

#Regatta Rotary Mangalia, #regatta Limanu , #Yachting